Rólam írták


"Összefoglalva tehát egy hangulatos, jól megalkotott világba kalauzol minket Csátvák Soma, három szerethető karakterrel, pörgős cselekményvezetéssel, fordulatokkal és remek stílussal. Pompás olvasmány egy lusta délutánra, amikor valami izgalmasabbra vágysz!"

"Összességében egy posztapokaliptikus –fantasy elemekkel kevert regényről van szó, rengeteg eredeti elemmel, komplex karakterekkel és cselekménnyel."
"Összességében egy remekül megírt, szemléletes és kiváló karakterábrázolással bíró posztapokaliptikus regényt olvashattam, ráadásul egy magyar író, Csátvák Soma tolmácsolásában. Véleményem szerint a regény hiánypótló a magyar piacon, így én nagyon örültem, hogy a komfortzónámból kilépve átléptem egy másik, talán nem is olyan távoli jövőbe, ahol semmi sem az aminek látszik."

Könyvlelő a Saltlands - Isten utánról

"Csátvák Soma Saltlands – Isten után regényére azt mondhatnánk, megszületett a magyar Mad Max, mert első ránézésre komoly hasonlóságot lehet felfedezni. Adott egy posztapokaliptikus környezet, a kihalt, forró sivatagban (Sóság) emberek próbálnak túlélni. Nincs víz, nincs üzemanyag. Csakhogy az író mélyebbre túrt, a társasjáték ötletéből (amelyet barátaival/munkatársaival talált ki és valósított meg) regénnyé terebélyesedő történet komplexitásával és szimbolizmusával saját világot teremt."


"Végeláthatatlan sivatag. Küzdés a vízért, az életért, a Sóság ellen. Csátvák Soma új könyve egy Mad Max-szerű, posztapokaliptikus világot fest le, amiben három névtelen, kaszt szerint megkülönböztetett szereplő útját láthatjuk a túlélés felé. A regény egy azonos című társasjáték háttértörténeteként készült, de önmagában is működő, kiemelkedően jó alkotás lett belőle."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése