Megjelent tőlem

Regények

 

Cím: Saltlands – Isten Után
Zsáner: sci-fi
Amire számíthatsz: A Saltlands társasjáték világa kibővül. Éld túl a sósivatagot – ezúttal egy poszt-apokaliptikus regény oldalait róva!
Cím: Lélekcsapda
Zsáner: sci-fi
Amire számíthatsz: A világ darabokban, a túlélők nemkülönben.
Cím: Az Ösvény
Zsáner: fantasy
Amire számíthatsz: Merj nagyot álmodni!
Változatok: web, e-könyv (ingyenes)

Megtalálsz még...


Rólam


Csátvák Soma vagyok, 1988-ban születtem Budapesten. Írni azért kezdtem el, mert megtetszett, hogy az írók saját világokat alkothatnak. Így született meg 2015-ben hosszú évek, illetve néhány tanulópénznek felfogható kísérlet után a Lélekcsapda c., poszt-apokaliptikus, sötét sci-fi, ami nyomokban fantasyt is tartalmaz. Nem lett egy könnyű olvasmány, bár nem is volt vele ilyen célom...
Kifejezetten érdekel a világvége – természetesen csak elméletben. A blogomon elérhető, Az Ösvény c., kötetlen fantasy után időrendben ismét a poszt-apokaliptikus sci-fi következett, ezúttal rendhagyó formában: felkérést kaptam a hazai fejlesztésű, Saltlands c. társasjáték háttérvilágának kidolgozására, illetve az ehhez köthető kreatív tanácsadásra. A társasjáték jól sikerült, a munka pedig annyira megmozgatta a fantáziámat, hogy 2017 elején megjelent a Saltlands – Isten után, mely egy, a Lélekcsapdánál lényegesen emészthetőbb, jövőben játszódó kalandregény lett.
Jelenleg folyamatosan dolgozom első regényem folytatásain, keresem kézirataim helyét, illetve további (társas)játékok, képregények világépítése, narratív kidolgozása van terítéken.
Összességében minden foglalkoztat, ami egy kicsit is megbolygatja a valóságot, vagy továbbgondolja azt.

Elérhetőségek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése