2015. november 21., szombat

Az Ösvény, III. szakasz: Halak és egyéb állatok

– Ha eddig tetszett, ajánld másoknak, és kövess Facebookon

Az alábbi párhuzamos ösvényeken indulhatsz tovább (érdemes csak akkor nekivágni, ha az előző szakaszból mindent megismertél):

Család (előzmény: A csőszív hatalma)
Áldott állapotban (előzmény: Hívatlan szép álmok)
Folyásirány (előzmény: Kísért a jövő)

Ha egy nagy, összefüggő történeten szeretnél végigmenni, válaszd a fejezetek végén az "Átvágnék a következő ösvényre!" lehetőséget, és kezdj itt. Ugyanakkor van önálló történetként is működő ösvény vagy ösvénycsoport is, ha ezeket járnád be, utad "Tovább ezen az ösvényen!" vezessen.
Ha eltévednél, visszatérhetsz ide, azaz "Vissza az elágazáshoz!".Nagy kedvenceim a sorssal kapcsolatos meddő viták. Az én egyik teóriám folyókat vizionál, melyben benne sodródnak bizonyosak. Megfigyeléseim szerint ugyanis távolról sem mindenkire vonatkozik e kötöttség, a többségnek nem kell követnie a folyásirányt. De még a kényszerítetteknek is vannak lehetőségei, úszhatnak keresztbe, fickándozhatnak kedvükre, fel is gyorsíthatják, vagy akár le is lassíthatják a dolgot. Vissza azonban már nem térhetnek, ahhoz túl erős a sodrás. Ki sem juthatnak e meredek partú folyóból, mely mindenképp elviszi őket oda, akár a döglött halakat az ár.
Ravaszdi, a Rókák Hercege: Általános agyalások

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése